LG V20 är en “helskärm” med lite utrymme för modularitet och en konstig Google-app …

Note: We hope you enjoy reading this article: LG V20 är en “helskärm” med lite utrymme för modularitet och en konstig Google-app …

Evan Blass, mer känd som @evleakshar släppt vad som är den första, trovärdiga utskriftsrenderingen av LG V20, som visar oss framsidan av smartphonen och som låter oss också göra några motiverade antaganden om dess funktionalitet.

Först och främst ser vi att de är där igen två displayer: den huvudsakliga och en sekundära, alltid aktiva, för aviseringar och annan information, för att inte behöva låsa upp smarttelefonen ens bara för att se tiden. Bland annat skärm/yta förhållande den ser väldigt hög ut, med fronten nästan helt av en skärm. De övre och nedre ändarna, med öronkapseln, är i själva verket väldigt smala, vilket leder till att vi tvivlar på möjligheten att undersidan kan lossna, för att rymma alla LG Friends som G5 (eller LG har blivit ännu bättre på design, vilket vi hoppas).

Vår uppmärksamhet lockades dock också av en app som sticker ut i hemmet. Hans ikon verkar läsa “I appar“, och uppe till vänster har vi Google-logotypen, med många prickar i mitten, som påminner lite om rutnätet i en applåda: är det inte det vi hittills har kallat Nexus Launcher? Och vad skulle det göra på hemmet av en LG-smarttelefon, hur långt kommer detta att vara den första i världen med Nougat?

Obesvarade frågor just nu, men vi vill gärna höra vad du tycker.

Nedan hittar du den kränkande renderingen, och även en hypotetisk riktig bild av LG V20som en användare skrivit i kommentarerna till inlägget av @evleaks.

Relaterade artiklar

Back to top button