LG V10 visar sig vara mycket motståndskraftig mot repor och böjtester och får oss att vilja testa den mer och mer! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG V10 visar sig vara mycket motståndskraftig mot repor och böjtester och får oss att vilja testa den mer och mer! (video)

LG V10 Den är inte bara väldigt speciell som en smartphone i sig, tack vare den sekundära displayen och de två kamerorna på framsidan, utan den är tydligen också ganska tålig. I själva verket utsätts för skrapprov olika, till eldprovet (i bokstavlig mening) och till det oundvikliga böjtestet har LG-smarttelefonen visat sig kunna övervinna vardagens grovhet utan alltför stora svårigheter.

DE svagaste punkterna är den främre plasten, ovanför och under displayen, benägna att repa även av nycklar och mynt, medan glaset som täcker den bakre kameran inte är som det ovanför displayen, men ändå väldigt tåligt.

LÄS ÄVEN: LG V10: funktioner, tillgänglighet och pris

Bonuspoäng för profilen i rostfritt stål, i stället för det vanligare aluminiumet, jämfört med vilket det också är mycket mer motståndskraftigt. Och hur är det med böjtest: godkänd med hela poäng. Kolla in det i aktion, i videon nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button