LG tight varumärke Samsung: G5 kommer också att ha en skärm som alltid är på

Note: We hope you enjoy reading this article: LG tight varumärke Samsung: G5 kommer också att ha en skärm som alltid är på

LG i år har man för avsikt att inte ge Samsung andrum, ännu mer än tidigare år, från och med presentationsdagen för LG G5, som sammanfaller med Galaxy S7, men även genom att gå igenom funktionerna hos de två smartphones. En i synnerhet har just bekräftats av företaget: a alltid aktiv display.

En sådan funktion borde egentligen inte förvåna någon längre, med tanke på att Motorola har använt den i flera år, och att Nexus också har gjort något liknande med Display Ambient, men LG:s implementering kan ha något annat.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S7 med alltid på display

Android Authority rapporterar att LG G5-skärmen kommer att vara de facto alltid på, och inte “intermittent” som i de tidigare nämnda tävlingsmodellerna. Ärligt talat är vi dock lite skeptiska till det, om inte LG av någon anledning bestämmer sig för att även använda en AMOLED, eftersom energiförbrukningen, även med låg ljusstyrka, fortfarande borde vara känslig.

Vi kommer i alla fall att se om cirka tio dagar hur det faktiskt kommer att bli, men för tillfället vet vi bara vad som visas i GIF nedan, publicerad på LGs officiella Facebook-sida. Allt annat, för tillfället, är prat.

Relaterade artiklar

Back to top button