LG tar med de exklusiva färgerna från V30 även på LG G6 och LG Q6 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG tar med de exklusiva färgerna från V30 även på LG G6 och LG Q6 (foto)

LG V30, LG G6 och LG Q6 har inte bara gemensam design och 18:9-skärm, utan nu också något mer. Det koreanska företaget har faktiskt bestämt sig för att föreslå nya färgvariationer för kroppen på G6 och Q6, med utgångspunkt från färgerna som redan setts på toppen av V30-serien.

Och alltså färgerna Marockansk blå, Lavendelviolett Och Hallonros finns nu även tillgängliga för LG G6, medan Q6 kan köpas i Marockansk blå och lavendelviolett variant. Dessa kromatiska möjligheter läggs till de som redan är tillgängliga sedan lanseringen – Astro svart, Ice Platinum, Mystic White, Terra guld Och Marinblå – och låter användare välja exakt den färgnyans som passar deras smak bäst.

Det finns dock inga skillnader när det gällerhårdvara av dessa enheter, som förblir den vi har känt till under en tid. De enda varianterna är just de kromatiska, men de kunde kännas på prisännu inte officiellt meddelat.

De nya färgvarianterna av LG G6 och Q6 kommer att finnas tillgängliga från och med nästa år februari i Sydkorea och kommer att anlända till andra marknader under de följande månaderna. Förseningen av LG G7 och den nya kommersiella strategin som antogs av det koreanska företaget hade förmodligen sin tyngd på önskan att investera igen i förra årets modeller, men denna lilla kromatiska förnyelse kommer att räcka för att att övertyga användarna?

Relaterade artiklar

Back to top button