LG tänker på smartphonen i fickan, titta på patentet den lämnade in (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG tänker på smartphonen i fickan, titta på patentet den lämnade in (foto)

2019 kan bli året för tillkomsten av hopfällbara smartphones, som det har pratats om ett tag, och LG, förutom Samsung, vill vara med i spelet. Detta är vad vi lär oss genom att observera i patent att insättningar, som den vi ska berätta om. Det sydkoreanska företaget skulle kunna utveckla en hopfällbar smartphone, som storleksmässigt skulle kunna minskas med hälften placeras i fickan.

Detta är tanken bakom patentet som lämnats in av LG, som du kan få en tydligare uppfattning om genom att titta på bilder som visas i galleriet: enheten skulle innehålla en dragkedja i mitten, för att böja den i olika vinklar. För att hålla den stängd skulle de tillhandahållas två magneter vid de övre och nedre ändarna, och displayen skulle vara utrustad med en mekanism av automatisk tändning vid öppning. Alla hårdvarukomponenter skulle integreras under displayenförutom den främre kameran som kan placeras i själva displayen.

Självklart Vi vet inte eftersom LG har för avsikt att använda det beskrivna patentet kan man också besluta sig för att sälja idén till andra tillverkare istället för att tillverka sin egen enhet.

Vi hoppas kunna uppdatera dig med mer information snart.

Relaterade artiklar

Back to top button