LG slutar aldrig: är den nya LG Stylus 4 redo också? Här är den på första bilden

Note: We hope you enjoy reading this article: LG slutar aldrig: är den nya LG Stylus 4 redo också? Här är den på första bilden

LGs nyheter för detta 2018 kanske inte bara är begränsade till toppsortimentet LG G7 ThinQ och LG V35 ThinQ. Av de senaste ryktena verkar det faktiskt som att det koreanska företaget också planerar ett helt nytt LG Stylo 4i vilken Europa det kan också ta det lite annorlunda namnet på LG Stylus 4.

Enligt de uppgifter som framkommit hittills ska det vara en low-end enhet, men med en design hur välbalanserad som helst, åtminstone på framsidan: skärm med relation 18:9tunna kanter även på kortsidorna och släta linjer på kroppens hörn. Visst är det ingen estetik som ska skakas, men det skulle kunna uppskattas i det marknadssegment där denna modell kommer att infogas.

Tyvärr avslöjade ryktena ingen information om databladsom fortfarande borde ha en hårdvara ganska låg nivå. Förmodligen kommer andra nyheter under de närmaste veckorna, under tiden hittar du under den första bilden av denna nya LG Stylo 4.

Relaterade artiklar

Back to top button