LG skulle kunna presentera en ny topp i sortimentet i juni, men det borde inte vara G7

Note: We hope you enjoy reading this article: LG skulle kunna presentera en ny topp i sortimentet i juni, men det borde inte vara G7

Svårigheterna på smartphonemarknaden och den senaste tidens strategiförändringar har gett en rejäl skaka på LG, som verkar ha vaknat efter en period av förvirring och imma. Enligt källor nära det koreanska företaget, en helt nytt toppsortiment kommer under senvåren, men det skulle inte bli den efterlängtade LG G7, mycket omtalad de senaste veckorna.

Kodnamnet för denna nya modell skulle vara “Judy“och hårdvaran ser verkligen toppklass ut på alla avdelningar. Här är en snabb lista över möjligheterna funktionermen läs det långsamt, eftersom det kan få dig att svimma något:

  • Skärm: 6,1 tum i 18:9 Full Vision-format
  • CPU: Qualcomm Snapdragon 845
  • Bagge: 4 GB
  • Internminne: 64 GB
  • Backkamera: 16 MP dual-cam med f / 1,6 bländare och optiska glaselement

Ett datablad som kanske höjer ett ögonbryn för den som gillar att mätta Bagge till varje pris, men det visar hur LG verkligen siktar högt.

Också för att det, utöver de redan tillhandahållna specifikationerna, också finns IP68-certifiering, stereohögtalareStöd HDR10integrerad smart assistent, röstigenkänning, trådlös laddning och till och medTILL tillägnad kameran.

Kort sagt, det är en mycket intressant enhet som skulle utmana den bästa toppen av sortimentet i mobilsektorn ansikte mot ansikte, men när kommer vi att kunna se den? Det har källan som lämnat denna information uppgav att presentationen kunde planeras till juni, men lanseringen på den globala marknaden kanske inte kommer att ske förrän nästa sommar vidarebefordras.

Inte en liten fördröjning, speciellt om vi tror att de eviga rivalerna Samsung och Huawei kommer att lansera sina flaggskepp – Galaxy S9 respektive Huawei P20 – med månader i förväg jämfört med LG, men det borde inte avskräcka det koreanska företaget.

I allt detta återstår dock en fråga: vad kommer att hända med det LG G7? Ankomsten av den nya “Judy“kommer att dekretera slutet av G-intervallet, som redan ryktats under de senaste veckorna? Vi kommer att se vad de välinformerade kommer att kunna berätta för oss under de kommande månaderna, försök under tiden berätta din åsikt i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button