LG: s nya smarta mask renar luften via en app

LG puricare bärbar luftrenare smart mask

De covid-19, eftersom vi har levt på huden under de senaste månaderna, har oundvikligen förändrat våra vanor och en av dessa gäller att bära masken. Det finns de som gillar Xiaomi lanserade en modell genom sina partners Mijia och Huami och även om de fortfarande var innovativa och i viss mening smart, de hade ingen fjärranslutning via smartphone. Masken LG PuriCare bärbar luftrenare istället meddelar det dig också när du ska byta filter.

LG: PuriCare Wearable Air Purifier smart mask med luftrenare kommer fram till IFA 2020

LG puricare bärbar luftrenare smart mask 2

där smart mask LG, redan i designen, det ser ut som något ur ett postapokalyptiskt videospel, med sin grå färg, dess meddelande-LED och dess mini luftkanaler. Filter in i LG PuriCare bärbar luftrenare Jag är med teknik H13 HEPA, som de som finns i luftrenare Hem. Dessutom finns det sensorer som kan beräkna cykel och andningsvolym bäraren och på grundval av detta reglerar fläktarnas hastighet.

LG dessutom för sin smarta ram PuriCare bärbar luftrenare har också tänkt på ett bärsystem som kan minimera luftläckage runt näsan och hakan så att du kan bära den i timmar. där batteri från 820 mAh det garanterar också bra Åtta timmar autonomi vid låg effekt och 2 vid hög prestanda. Slutligen kommer du att kunna övervaka status för kvalitet av produkten genommobil app för Android och iOS LG ThinQ, som kommer att meddela dig när det är dags att ändra filter.

I vilket fall som helst den nya LG PuriCare Wearable Air Purifier smart mask kommer att se ljuset vid det tekniska evenemanget i Berlin IFA 2020, som kommer att vara värd för 3 till 5 september 2020. Det finns inga nyheter om pris eller den tillgänglighet att köpa.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button