LG registrerar varumärket “Icon”: blir detta namnet på nästa toppserie? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG registrerar varumärket “Icon”: blir detta namnet på nästa toppserie? (Foto)

Det finns andra mycket viktiga nyheter angående den nya kommersiell strategi av LG. Efter nyheterna relaterade till slutet av den årliga releasen angående smartphones i toppklass, verkar det koreanska företaget vilja revolutionera namn av sina avancerade produkter, som skulle kunna kallas “LG ikon“.

Detta är en av registrerade varumärken nyligen på anstalten Europeiska unionens kontor för immateriella rättigheter (EUIPO), som godkände LG:s önskemål om namn Ikon, Ikonisk, Aicon Och Aiconn för smartphones, medan namnet har registrerats Ikonisk för smarta klockor.

Ett eller flera av dessa märken skulle kunna användas för att marknadsföra de nya övre delen av intervallet de närmaste åren, ersätter serien G. och serien V.men ingenting utesluter deras användning även för billigare produkter.

För visst är det pågående arbetet i LG-huset mycket viktigt för framtida företag, av denna anledning bör inte ens marknadsföringsstrategierna underskattas.

Även om det för närvarande inte finns någon information om nya enheter som använder de beskrivna namnen, finns det en god chans att vi under de kommande månaderna kan börja höra dem nämnas i ryktena och läckorna.

Vill du ha en ny topp i LG Icon-sortimentet eller är du nu förtjust i G-serien? Berätta för oss din i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button