LG Q6 redo att avtäckas: ett LG-evenemang kommer att hållas den 11 juli i Polen (foton)

Av förekomsten av en mindre version av LG G6 – kallas F6 – vi fick veta om det för bara en vecka sedan, tack vare en tweet av den vanliga ofelbara Evan Blass. Ofelbart faktiskt, för nu kommer från Polen en serie av inbjudningarsläppt av LG själv, för en händelse att hållas härnäst 11 juli och att det kommer att ha som sitt lösenord #LGBarbeQen knappast tvetydig ordlek mellan termen utegrill och den F närvarande i namnet på den nya enheten från det koreanska företaget.

Om den första inbjudan kunde vara mer kryptisk och lämna utrymme för olika tolkningar, verkar den andra ta bort sin egen något tvivelsedan namnet på LG Q6 framträder tydligt bland obegripliga ord på polska. Det återstår dock att se om presentationen i Polen kommer att vara förutsättningen för internationell lansering (eller åtminstone europeisk) av enheten, eller om det är en modell som ursprungligen endast är tänkt för Polen och Östeuropa.

Avslutningsvis, låt oss göra en sammanfattning av specifikationer redan läckt ut tack vare @evleaks och som sannolikt inte kommer att nekas: LG Q6 borde ha en 5,4″ skärm med bildförhållande 18:9 (exakt som G6), 3 GB RAM och enkel bakre fotosensor från 13 megapixlar. Några dagar till och vi får reda på allt på LG:s nya mellanklasssmartphone.

Relaterade artiklar

Back to top button