LG Q Stylus finns att köpa i Italien: den börjar på 429,90 €

Note: We hope you enjoy reading this article: LG Q Stylus finns att köpa i Italien: den börjar på 429,90 €

Presentationen, som ägde rum i början av juni förra året, blev en aning dämpad, kanske på grund av att den senaste vågen av toppmodeller från första halvåret 2018 samtidigt var tillgänglig. LG Q Stylus är redo att att landa på vår marknad.

Som man kan gissa från namnet ligger den starka sidan med LG Q Stylus i spets medföljer, vilket låter dig göra anteckningar, rita på fri hand, navigera i användargränssnittet, utföra funktioner även när skärmen är avstängd med mera. Raffaele Cinquegrana, produktchef för LG Italy, illustrerade dem för en tid sedan potential i en dedikerad video, som du hittar här.

Men LG Q Stylus är inte bara det, för den har också IP68-certifiering mot vatten och damm, överensstämmelse med MIL-STD 810G militära motståndsstandarder och diskreta specifikationer, som vi rapporterar igen i slutet av artikeln. Men låt oss nu gå tillbaka till den italienska tillgängligheten: LG Q Stylus finns redan till försäljning på vår marknad, i färg Aurora svarttill det rekommenderade priset av 429,90 €.

Den nya smartphonen resistent och med spets är nu tillgängligt för de mest kreativa italienska användarna

MILAN, 1 augusti 2018 – LG Electronics (LG) tillkännager ankomsten till Italien av den nya LG Q Stylus, den senaste modellen i Q-serien utrustad med premiumfunktioner och utrustad med en penna, som gör att användare kan vara mer produktiva och uttrycksfulla med frihandsskrivning än på tangentbord. LG Q Stylus finns nu till rea i Aurora Black till det rekommenderade priset på 429,90 €.

LG Q Stylus kommer i en elegant metallkropp, IP68-certifierad för vatten- och dammskydd och uppfyller 14 motståndstester av militärstandarden MIL-STD 810G. Den 6,2-tums FullVision maxi-skärmen med FullHD+-upplösning och bildförhållandet 18:9 erbjuder en fantastisk visuell upplevelse samtidigt som den behåller ett litet fotavtryck tack vare de ultratunna kanterna.

LG Q Stylus erbjuder frihandsskrivfunktion tack vare en bekväm penna, som ger större bekvämlighet och funktionalitet, utöver den typiska tangentbordsupplevelsen.

Det intelligenta handflatsigenkänningssystemet ser också till att smarttelefonen inte tar hänsyn till oönskade beröringar när du placerar din hand på displayen. Även med skärmen avstängd kommer LG Q Stylus att känna igen och spela in handskrivna anteckningar, för plötsliga blixtar av inspiration. Förutom att skriva anteckningar och anteckningar kan pennan även användas för att anpassa bilder och videor och skapa animerade GIF-bilder.

Förutom pennan har LG Q Stylus premiumfunktioner, såsom en avancerad kamera och QLens-funktionen som ger användaren en helt ny upplevelse inom bildsökning och onlineshopping. Genom att ta ett foto av en produkt låter QLens dig få mer information om var du kan köpa den artikeln eller liknande produkter.1 Funktionen kan känna igen bilder av mat, kläder, kända personer och till och med intressanta platser.

Phase Detection Auto Focus (PDAF) gör den bakre 16 MP-kameran 23 % snabbare än traditionell autofokus, medan porträttläget låter dig ta perfekta 8 MP-selfies med en “bokeh”-effekt.

Äntligen kommer audiofiler att uppskatta den överlägsna ljudkvaliteten hos LG Q Stylus, oöverträffad i sin klass. Smarttelefonen erbjuder samma avancerade DTS: X-stöd som finns i LG:s G-serie, för hörlurslyssning med upp till 7.1-kanaligt 3D-surroundljud. Bland de många avancerade funktionerna låter snabbladdning via USB Type-C-kontakt dig nå 50 % laddning på drygt en halvtimme, medan Smart Rear Key-fingeravtryckssensorn även kan användas som avtryckare för selfie.

[/quote_spoiler]

Relaterade artiklar

Back to top button