LG patenterar en helskärmsskärm: kommer det att vara till nästa G7? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG patenterar en helskärmsskärm: kommer det att vara till nästa G7? (Foto)

Vi ger dig den sista patent inlämnad av LG i Sydkorea, vilket innebär en smartphone-skärm med “helskärm”. Från bilden som hänför sig till patentet ser vi hur LG har föredragit ett enda hål i den övre delen framför “hack“.

Det övre forumet kommer förmodligen att vara värd för öronkapsel och den främre kameran skulle kunna integreras direkt under skärmen, utan någon förvrängning jämfört med vad vi redan är vana vid att se i smartphones på marknaden. Dessutom observerar vi hur jag kontakter och den kontroller på skärmen och detta tyder på att LG redan är det utgång från det enkla designstadiet till denna nya typ av display.

Eftersom det inte finns några ytterligare referenser till enhetsmodeller och storlekar kan vi bara anta att vi skulle kunna se det på nästa övre delen av intervallet LG, utan att glömma att panelerna från det sydkoreanska företaget också kunde ses på nästa iPhone.

Relaterade artiklar

Back to top button