LG Optimus 3D till 515 € på 5 dagar? (Uppdaterad: NEJ)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG Optimus 3D till 515 € på 5 dagar? (Uppdaterad: NEJ)

Problemet med en dag som heter 1 april är att det minsta konstiga du lägger upp snart kommer att tas lite på allvar. För att säga sanningen så är vi de första som är lite skeptiska till den här nyheten, men eftersom källan är en välkänd webbutik, aktiv och produktiv i många år måste vi ge den ett minimum av kredit.

Titeln på artikeln säger redan allt: på Fotodigit (som många av er känner till) har en sida dedikerad till LG Optimus 3D, historiens första tredimensionella smartphone, dykt upp. Problemet, om vi kan säga så, är att det tillkännages tillgänglig om 5 dagar (när tidigare rykten såg månaden för marknadsföring i maj) och till ett mycket lägre pris än förväntat: 515 € (vi pratade om 600).

Som ni ser finns det å ena sidan hälsosamma inslag av skepsis, men å andra sidan är det inte en slumpmässig källa från nätet, utan en berömd webbutik som har sålt hemelektronikmaterial i flera år nu. : vilken reklam/kul skulle det någonsin vara att lura dina potentiella kunder?

Valet är ditt: är du från partiet “att tvivla på att det blir synd, men ibland får du rätt” eller vill du lita på 1 april (och Fotodigit)?

Uppdatering: LG bekräftar att telefonen inte släpps förrän i maj.

Relaterade artiklar

Back to top button