LG Nexus 5 presenterades och lanserades sista veckan i oktober?

Enligt en källa nära Google på TechRadar-sajten kommer presentationen av Nexus 5 att ske med en liten fördröjning jämfört med vad vi sett tidigare, eller ett par veckor senare. Det måste sägas att andra redan höll med om denna hypotes, till vilken spekulationer om priset nu läggs: hälften av iPhone 5S, eller cirka 275 pund (källan hänvisade till den engelska marknaden), dvs. 330 av våra euro (vilket lätt skulle bli 350 som med Nexus 4, eftersom de alla är ungefärliga beräkningar ändå).

TechRadar-rapporten fortsätter sedan med en rad långsökta hypoteser (du kan se att de inte läser oss) om Nexue 5-specifikationerna, som de definierar som för Apple-modellen: från 64 GB ROM till 4 GB RAM , passerar genom 64-bitars processorer.

Kanske är det för dessa sista (löjliga) överväganden, men hela artikeln får en i våra ögon väldigt påtvingad och medvetet sensationell aspekt, vilket får oss att ifrågasätta hela dess innehåll.

Låt det vara klart att datumet den 14 oktober aldrig har meddelats, och det är säkert möjligt att Nexus 5 kommer någon gång senare, men förmodligen inte för att TechRadar sa det.

Relaterade artiklar

Back to top button