LG Nexus 5 (2015) visas dubbelsidigt i en bild, men kanske den bara har 2 GB RAM?

Note: We hope you enjoy reading this article: LG Nexus 5 (2015) visas dubbelsidigt i en bild, men kanske den bara har 2 GB RAM?

När nyheter kommer från en oväntad källa är det The Stockists som idag rapporterar vad som kan vara den första frontbilden av LG:s nästa Nexusi vad som ser ut som en bild i företaget, som också avslöjar kodnamnet på smarttelefonen: Projekt N3vilket är vettigt, med tanke på att detta trots allt är LG:s tredje Nexus.

Nexus 5 (2015) är avbildad här i en mörk färg, men i två främre högtalaremedan baksidan liknar de bilder du redan har sett, med fingeravtrycksläsare, blixt och den påstådda laserautofokusen.

De flesta av tekniska funktioner som vi redan hade rapporterat: skärm 5,2 tum full HD, Qualcomm Snapdragon 808 SoCStöd LTE Kat.6, kamera 12,3 megapixel bak, 5 megapixel främre kamera och batteri 2 700 mAh. Men det finns också avvikelser.

LÄS ÄVEN: De bästa bilderna av Nexus 5 (2015)

Enligt uppgifter från Gli Stockisti har den Bagge skulle uppgå till endast 2 GB, medan internminne det skulle vara i valörer på 32 eller 64 GB.

Om denna andra hypotes kan vara rimlig (men räkna inte med den för mycket), känner vi oss mycket mer tvivlande än den första. Dessa data hänvisar i själva verket till det tekniska databladet som visas på bilden, utelämnat av hänsyn till källans konfidentialitet. Själva bilden verkar dock ganska gammal, med en ungefärlig indikation på lanseringsdatum (oktober 2015, också dåligt skriven, med 5:an i spetsen), och det är därför möjligt att saker och ting har förändrats under tiden. Det är inte särskilt troligt att Google bestämmer sig för att släppa en Nexus med 2 GB RAM nu, så vi känner att vi sover ganska lugnt om det.

Bläddra dock gärna i bilden nedan på vilket sätt du vill, och låt oss veta dina intryck i kommentarerna. Det är 20 dagar kvar till det påstådda presentationsdatumet, och det är uppenbart att Nexus-febern redan är väldigt hög, och dessa disharmoniska rykten gynnar verkligen inte dess härkomst.

Relaterade artiklar

Back to top button