LG Nexus 5 (2015) i den första möjliga riktiga bilden

Note: We hope you enjoy reading this article: LG Nexus 5 (2015) i den första möjliga riktiga bilden

LG Nexus 5 (2015)eller vad det nu kommer att heta, visar sitt bakre omslag i vad som kan vara dess första offentliga foto, vilket i princip bekräftar designen vi redan hade sett de senaste dagarna, ritade på grundval av några skisser av smartphonen som skickats till en fodraltillverkare.

Först och främst, låt oss börja med det faktum att ingenting garanterar oss att bilden inte är en konstigt gjord förfalskning: skrifterna verkar inte helt perfekta, men enligt traditionen är till och med bilden i sig av dålig kvalitet, och den perfekta korrespondensen med den tidigare informationen är redan en hel del bevis för att stödja det. Ta i alla fall alltid allt med den legitima fördelen av tvivel.

Baksidan ser ut som den klassiska polykarbonaten, vit på bilden, men vi hoppas att det också finns en mörk variant som väntar på oss. Bredvid kameran kan du se dubbel LED-blixt och vad ska vara en laser autofokus; nedan har vi fingeravtrycksläsaresom dock på detta foto nästan ser mer ut som en ring med ingenting i mitten, men den dåliga upplösningen hjälper faktiskt inte.

LÄS ÄVEN: Hur Huaweis Nexus kommer att se ut (foton och videor)

De Nexus logotyp omedelbart nedan och de närvarande klistermärkena binder denna smartphone till LG, vilket nu var svårt att betvivla. Kort sagt, det verkar som att vi redan är på humör för rikliga temaläckor Nexus 2015, och om det här bara är förrätten så är det bara att vänta på huvudrätten. För nu, gå igenom bilden nedan (klicka för att förstora) och berätta vad du tycker i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button