LG kanske arbetar på en reducerad version av G5: här är de möjliga funktionerna hos G5s (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG kanske arbetar på en reducerad version av G5: här är de möjliga funktionerna hos G5s (foto)

Det är nu bara 8 dagar kvar till presentationen av LG G5men tydligen har det koreanska företaget redan en variant av sin nästa topp i sortimentet klar: med koden H840kan denna nya smartphone vara till för G5 (som har kod H830) vad LG G4s var för den tidigare modellen.

För att avslöja funktioner är GFXBench: vi talar ja skärm 5,3 “QHD (så lite mindre än G5:s 5,5” skärm), 3 GB Bagge och 32 GB av internminne; både kameror de ska vara 8 megapixlar. Att göra skillnaden skulle vara SoCmindre kraftfull än Snapdragon 820 förväntas för G5: vi pratar om octa-core Snapdragon 625.

LÄS ÄVEN: Ett LG G5-riktmärke bekräftar oss… att det är kraftfullt!

Det finns dock några små kontrasterande element, till exempel antalet megapixlar eller närvaron av Android 4.4 KitKat: det antas att detta verkligen inte kan vara versionen av den gröna roboten som vi kommer att hitta ombord, men som alltid tenderar den här typen av nyheter inte att vara för exakta, så dessa kan, eftersom de inte kunde, vara tekniska funktioner av en hypotetisk LG G5s.

Relaterade artiklar

Back to top button