LG K8 4G kommer till Italien: Marshmallow och LTE är bra för 180 €? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG K8 4G kommer till Italien: Marshmallow och LTE är bra för 180 €? (Foto)

LG GER Android 6.0 Marshmallow TILL K-SERIEN MED LG K8 4G

LG K8 4G är förstahandsvalet för den som letar efter en smartphone med ett utmärkt värde kvalitetspris utrustad med Android 6.0 Marshmallow operativsystem

Milano, maj 2016 – Efter lanseringen av K10 4G, K4 4G och K7 presenterar LG K8 4G, den första modellen i K-serien utrustad med Android Marshmallow 6.0. En smartphone riktad till en trendig publik som älskar att sticka ut för sin stil och dela sina känslor på sociala nätverk.

Tack vare LG K8 4G har användarna äntligen tillgång till den senaste versionen av Googles operativsystem även i en low-end smartphone. Större mångsidighet, säkerhet och optimering: det här är fördelarna med Android 6.0 Marshmellow som levereras på den nya modellen i K-serien, men inte bara. Tack vare funktionen “Adoptable Storage” är det möjligt att spara alla applikationer på externt minne, vilket eliminerar all oro för intern minnesförbrukning. Ett problem som är väl närvarande för ett ungt mål som är van vid att ladda ner olika appar varje dag och som ofta hamnar i svårigheter med low-end Android-modeller med lite internminne.

LG:s K-serie presenterades på CES 2016 och erbjuder en användarupplevelse direkt från avancerade modeller och en avancerad kamera till ett konkurrenskraftigt pris. LG K8 4G ärver också den nya designen glansig sten av K-serien vilket får den att framstå som mer exklusiv och dyrare än den egentligen är.

LG K8 4G kännetecknas av en elegant stil, utsmyckad med en modern böjd finish och kompletterad med fasade glas 2,5D av LG. Bakstycket har en yta inspirerad av tygets komplexa struktur och erbjuder ett säkert och bekvämare grepp. HD-skärmen garanterar tydliga och skarpa bilder medan den främre 5MP-kameran säkerställer fantastiska selfies tack vare de nu kända funktionerna, såsom gestigenkänning och virtuell blixt för selfies. Quad-Core-processorn i kombination med 1,5 GB RAM gör att LG K8 4G kan hantera alla kommandon utan osäkerhet.

“Våra kunder har väldigt olika förväntningar och önskemål och av denna anledning försöker vi skapa smartphones som kan tillfredsställa allas önskemål” kommenterade David Draghi, MC Director för LG Electronics Italia “LG K8 4G är verkligen en fantastisk möjlighet för dem som letar efter en modell med den senaste versionen av Android till ett bra pris ”.

LG K8 4G kommer att börja säljas inom de närmaste dagarna till ett rekommenderat pris på 179,90 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button