LG K4 och K10 bekräftade för Italien: LTE för alla och intressant lanseringspris (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG K4 och K10 bekräftade för Italien: LTE för alla och intressant lanseringspris (video)

DEN NYA K-SERIEN KOMMER TILL ITALIEN

Sofistikerad design, avancerad kamera och roliga funktioner till ett konkurrenskraftigt pris.

Milano, 29 januari 2016 – Den nya K-serien tillkännagav av LG på CES i Las Vegas gör sin debut i Italien. LG K10 4G-modellen kommer i butik under de närmaste dagarna medan i mitten av februari kommer distributionen av LG K4 4G, ingångsmodellen i K-serien, att börja.

LG:s K-serie erbjuder ett exklusivt utseende och känsla och avancerade kamerafunktioner, utan kostnaden för en högre rankad smartphone. Det kännetecknas av den nya designen glansig sten från LG, en elegant stil utsmyckad med en modern böjd finish och kompletterad med fasade glas 2,5D av LG. Bakstycket är utrustat med en yta inspirerad av tygets komplexa struktur och ger bättre grepp även på resande fot.

K10 4G-modellen riktar sig till en ung publik som älskar att se innehåll på sina smartphones och dela det på sociala medier. K10 4G-modellen har en slimmad 8,8 mm design, en 5,3-tums HD In-cell Touch-skärm och en avancerad fotografisk avdelning. från en 13MP bakre kamera med 9-punkts autofokus och en 5 MP främre kamera.

K4 4G är en instegsmodell men med en rik teknisk utrustning, tack vare en 4,5-tums skärm, ett utbyggbart 8GB minne och 4G LTE-anslutning upp till 150Mbps. Smarttelefonen har en elegant design med slingrande linjer för ett mycket bekvämare och säkrare grepp, även tack vare tjockleken på endast 8,9 mm. K4 4G erbjuder LG:s unika kamerafunktioner som gestigenkänning och virtuell blixt för selfies, ärvt från G-serien, som höjer den över alla produkter i denna prisklass.

“Prisvärda smartphones, riktade till en stor publik, men som kan erbjuda intressanta funktioner blir allt viktigare”, kommenterar David Draghi, Mobile Communication Director på LG Electronics Italia. “Vår nya K-serie är designad för att låta alla njuta av LG:s premiumfilosofi och optimerade användarupplevelse.”

LG K10 4G erbjuds till ett rekommenderat pris på 229,90 €. LG K4 4G kommer att erbjudas till ett rekommenderat pris på 129,90 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button