LG K11 ses på nära håll i den nya presentationsvideon: elegans och motstånd (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG K11 ses på nära håll i den nya presentationsvideon: elegans och motstånd (video)

LG K11 lanserades officiellt i april på den europeiska marknaden, men först under de senaste timmarna har företaget beslutat att presentera den med en ny video på italienska på sin officiella kanal Youtubedär alla särdragen hos denna modell illustreras.

Den nya enheten är faktiskt en gammal bekant, eftersom den inte är något annat än K10 2018 som redan setts under den senaste MWC av februari. Filmen belyser den stora skärmen från 5,3 tum insatt i ett elegant men samtidigt motståndskraftigt skal. Tack vare det härdade glaset på framsidan och locket i metall på baksidan kommer K11 med militärcertifiering MIL-STD-810G och säkerställer ett avundsvärt motstånd under alla förhållanden.

Foto- och multimediafunktionerna är också bra: den bakre kameran har enmycket snabb autofokusmedan för den främre finns en tillgänglig porträttläge. Det finns även stöd för ljud DTS: X in headset.

Vill du veta mer om denna modell? Då är det bara att ta en titt på hela videon som du hittar nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button