LG har skapat en V30+ inspirerad av en japansk manga. Och det är inte dåligt heller! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG har skapat en V30+ inspirerad av en japansk manga. Och det är inte dåligt heller! (Foto)

Det är inte första gången vi ser en smartphone in begränsad utgåva inspirerad av en manga (vem glömmer Meizu M6 Note från One Piece?). I det här fallet är det dock till och med ett företag av kalibern LG att föreslå en specialutgåva smartphone.

Den här gången är dock mangan som fungerar som inspiration JoJos bisarra äventyren serie kanske mindre”vanliga“i vårt land men det i 2006 han valdes av det japanska folket även i topp 10 av den bästa manga genom tiderna.

Inspirerad av titeln, LG, i samarbete med NTT DoCoMopresenterade specialutgåvan av hans V30+, under initialerna JOJO L-02K. Endast modellen kommer att produceras 10 000 enheter, alla till salu i Japan.

Vad förändras jämfört med den “grundläggande” modellen? Baksidan är vit med en rita på tema, medan fronten är svart i kontrast. Tyvärr gäller den enda andra hårdvaruändringen batteri som sänker till 3 060 mAh mot normala 3 300 mAh.

På mjukvarufronten kommer det att finnas inspirerade tapeter och teman till jobbet och en fotoapp av förstärkt verklighet och den JoJo manga redaktör.

Om du var i Japan, vet att 10 000 enheter redan finns till försäljning via NTT DoCoMo-nätverket. För att få en måste du dock betala en inte direkt billig summa: priset är 125 000 yen, eller ca. 965 €.

Relaterade artiklar

Back to top button