LG G8 skulle ha en vikbar dubbelskärmsdesign

Det är ännu inte klart om nästa flaggskepp titelföretaget slutar ringa LG G8 (bara) eller införliva efternamnet ThinQ. I själva verket ifrågasätter nu ett nytt rykte även själva mobilens form.

Vad vi menar är att det finns en möjlighet att detta flaggskepp presentera en vikningsdesign som består av två skärmar. Och här nämner och skiljer källan att dess dubbla skärm inte kommer att vara som den som presenteras i LG V-serien, om inte snarare något som liknar ZTE Axon M.

Nu, till skillnad från det kinesiska förslaget, LG G8 det skulle ha minimala ramar / sidokanter. De skulle vara så tunna att när de används i surfplatteläge kommer det att ge en känsla av att vara unik visa (istället för två sammanfogade).

Det beräknas att skärmen kommer att nå 7 tum när mobilen viks ut. Vid kollaps / vikning, det samma ändras till en storlek på 4 tum.

Användningen kommer att vara enkel och anpassad, eftersom den innehåller ett nytt användargränssnitt som kallas Touchless. Tack till henne vi kommer att använda handgester.

Enheten presenteras nästa månad och priset uppskattas till cirka 893 USD. Om det senare var sant, kommer det att vara värt nästan hälften av vad Samsungs hopfällbara enhet ryktas kosta.

Källa: Phone Arena

Relaterade artiklar

Back to top button