LG G7 ThinQ visas fortfarande i tre färger och i nya stulna bilder, på tröskeln till presentationen (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G7 ThinQ visas fortfarande i tre färger och i nya stulna bilder, på tröskeln till presentationen (foto)

LG kommer att höja ridån på G7 ThinQ i morgon, den 2 maj 2018, under ett dedikerat event som kommer att äga rum i New York. Som alla toppar med självrespekt vet vi nu nästan allt om den nya LG-juvelen, från designen till de troliga tekniska specifikationerna. Men ju längre bekräftelser de är alltid välkomna och viktiga har kommit.

Börjar med mönster och färger, vilket framgår av renderingarna du hittar i galleriet i slutet av artikeln. LG G7 ThinQ visas i blå, röd och svart – vilket kanske inte är de enda färgerna som finns tillgängliga vid lanseringen dock – från nästan alla möjliga vinklar. Dessutom finns här också ett par stulna skottdär det mycket omdiskuterade kan ses på utställning hack (i läge dold) och ramarna inte så avbrutna, som många skulle vilja, för att motivera närvaron av det aldrig uppskattade hacket. På baksidan kikar istället fram på glasytan som kommer att dra till sig många fingeravtryck dubbel kamera vertikalt, i linje med fingeravtrycksläsaren.

På den specifika fronten pratar vi dock igen om displayen, vars upplösning ska vara 1 440 x 3 120 pixlaralltså i relation 19.5: 9medan den speciella LCD-tekniken bör garantera utmärkt kromatisk trohet och mycket höga ljusstyrketoppar, jämfört med en energibesparingar på över 30 % än vanliga LCD-skärmar. De Snapdragon 845 är mycket bekräftat, medan Bagge den ska vara från 4 eller 6 GBberoende på marknaderna, med 64 GB internminne.

Det bakre fotografiska facket ska bestå av en huvudsensor från 16,3 megapixlar med f/1,6 bländareflankerad av en andra sensor från 16 megapixel cmed samma bländare, medan dess ultravidvinkelkaraktär ännu inte är helt bekräftad. Batteriet ska vara från 3 000 mAhmed Snabbladdning 4.0för en tjocklek av 7,9 mm och en totalvikt på 162 gram. Certifiering bör inte heller saknas IP68medan Android kommer att finnas i version Oreo 8.0. Slutligen, goda nyheter från det möjliga (tyska) priset, som kan göra G7 ThinQ till den billigare toppen av sortimentet 2018: endast 680 €.

Relaterade artiklar

Back to top button