LG G7 ThinQ kommer den här veckan till Korea, men vi får vänta lite längre (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G7 ThinQ kommer den här veckan till Korea, men vi får vänta lite längre (bild)

Efter att tillkännagivandet kom tidigare denna månad är LG G7 ThinQ på väg att officiellt anlända till alla butiker i världen, om än med sin timing. LG:s nya toppsortiment kommer som vanligt att landa först i Sydkorea och sedan på andra utvalda marknader, med en rulla ut av marknadsföring spridda över en tidsperiod som inte är precis kort.

Försäljning i Sydkorea kommer att börja den här veckan, medan vi under de följande veckorna går vidare till nyckelmarknader inom Asien, Europa Och Amerika. För närvarande har exakta datum ännu inte släppts för ankomsten Italiensom kunde fixas mer mot början av juni än under dessa sista dagar i maj.

Vi påminner dig också om att endast standardversionen av G7 kommer till vårt land, medan varianten inte kommer att marknadsföras LG G7+. Om du vill ta en närmare titt på funktionerna i den nya LG-modellen, hittar du nedan en ‘infografik och många bilder på de tillgängliga färgerna, det vill säga Ny platinagrå, Nya Aurora Black, Ny Marockansk Blå Och Hallonros.

Relaterade artiklar

Back to top button