LG G7 ThinQ kommer att presenteras den 2 maj i New York, med mycket mer AI

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G7 ThinQ kommer att presenteras den 2 maj i New York, med mycket mer AI

LG har officiellt meddelat att dess nästa flaggskepp, LG G7 ThinQ, kommer att presenteras på 2 maj 2018. Det kommer att hållas minst två evenemang: ett på Metropolitan West på Manhattan, i New York, och det andra på Yongsan I’Park Mall i Seoul (det senare den 3 maj, förmodligen på grund av tidszoner). Detta utesluter inte möjligheten till lokaliserade evenemang även i Europa, men vi kommer så småningom att ge dig detaljer om detta senare.

Suffixet ThinQsom vi redan har sett tillsammans med den senaste mjukvarurevisionen av V30, är ​​inte av misstag, och indikerar LGs förnyade ansträngning inom området artificiell intelligens och sedan av användbarhet. Så förvänta dig nyheter inom det fotografiska området, med intelligent scenigenkänning och mer, såväl som i interaktionen med smartphonen via rösten.

För tillfället är det dock bara slagord, utan något officiellt tillkännagivande om de nya smarttelefonfunktionerna, men väntan är inte särskilt lång och ryktena om det är redan många, så vi kommer säkert att prata om det snart igen.

Relaterade artiklar

Back to top button