LG G7 ThinQ: detta är namnet på den nya toppen av sortimentet, som kommer att presenteras i slutet av april (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G7 ThinQ: detta är namnet på den nya toppen av sortimentet, som kommer att presenteras i slutet av april (uppdaterad)

Under presentationen av den nya plattformen på CES 2018 ThinQ dedikerade till artificiell intelligens, LG hade antytt hur det skulle ha det omfattande distribueras till sitt ekosystem av enheter inom en snar framtid. Och så händer det: efter serien av TV-apparater och apparater som avslöjades under och efter Las Vegas-mässan, ThinQ-uppdateringen av V30 och den framtida G6, också nästa topp i sortimentet G7 han kommer inte att smita.

Att avslöja det för oss är den vanliga dyrbara Evan Blass som med hjälp av en av sina klassiker tweetahan ville att vi skulle förstå att en version slät av LG G7 kommer aldrig att komma, men det fullständiga namnet kommer att vara från första stund LG G7 ThinQ. Ett val som överensstämmer med den koreanska tillverkarens senaste drag och som går i riktning mot att föra smartphone-divisionen – som under en tid inte har malt de efterlängtade siffrorna – närmare blomstrande ekosystem för hemautomationsenheter i företaget.

LG G7 ThinQ kommer att vara den första smartphone från tillverkaren som redan är född med detta epitet, så det är rimligt att förvänta sig några lura specifika som påpekar denna markerade benägenhet för artificiell intelligens.

Just i denna mening skulle det kunna få en annan innebörd ytterligare fysisk knappsågs i går i översikten över G7-renderingar som släpptes av OnLeaks: LG:s nya topp i sortimentet skulle därför kunna ha en dedikerad AI-knapp – lite som Samsung med Bixby-knappen – men kommer det att räcka för att komma tillbaka på toppen i en allt tuffare sektor?

Uppdatering 03/04/2018 kl 11:30

LG har bekräftat för ett koreanskt nyhetsutbud att dess nästa flaggskeppssmarttelefon kommer infördes hemma mot slutet av aprilunder ett särskilt evenemang.

Enheten bör också montera en speciell LCD-panel som kan minska förbrukningen med 35 % jämfört med traditionella skärmar, medan bländaren på minst en av de två 16-megapixel bakre kamerorna bör varaef / 1,5som matchar vad Samsung erbjuder i de helt nya Galaxy S9 och S9 +.

Mer specifikt kallas skärmtekniken som LG kunde ta till sig M + LCDsom bygger på att lägga till vita pixlar till den klassiska kombinationen av rött, grönt och blått (därför WRGB), så att du kan öka ljusstyrka maximal visning och samtidigt minska förbrukningen. Dessutom skulle M + LCD-skärmar vara mycket billigare än OLED.

Relaterade artiklar

Back to top button