LG G7 skulle verkligen kunna kallas … LG G7! (och har Quick Charge 4.0)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G7 skulle verkligen kunna kallas … LG G7! (och har Quick Charge 4.0)

Vissa tvivel hade väckts om namnet på LGs nästa topp i sortimentet, tvivel om att nu samma företag verkar utplåna, om än inte avsiktligt. Faktum är att “framtiden” på en supportsida på LG UK-webbplatsen. LG G7“, företagets första flaggskeppssmartphone med snabbladdning Snabbladdning 4.0.

Som du kan se hade LG G6 Quick Charge 3.0, och LG V30 (ej listad) använde också samma laddningsstandard. Detta faktum bådar också gott för användningen av Snapdragon 845 istället för 835. I verkligheten måste det sägas att båda SoC:erna stöder QC 4.0, och även 845 stöder Quick Charge 4.0+, så dess närvaro kan inte helt bekräftas.

Men med tanke på att det är första gången som LG använder QC 4.0, trots att de har kunnat göra det tidigare, hoppas vi att detta är kopplat till bytet av SoC, och ryktena om en försenad lansering av smartphonen stöder oss.

Förmodligen faktiskt att de första partierna av Snapdragon 845 återigen är exklusiva för Samsung, men om LG väntar tillräckligt länge kommer även G7 att kunna komma ut med den senaste mobil plattform från Qualcomm, och inte som G6, som använder förra årets flaggskeppsprocessor. Vad tycker du: vore det bättre att vänta lite eller att spela i förväg?

Relaterade artiklar

Back to top button