LG G7 skulle kunna integrera en ny främre kamera med irisskanner

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G7 skulle kunna integrera en ny främre kamera med irisskanner

Lanseringen av den nya iPhone X och dess Face ID har redan gett smarttelefonmarknaden en rejäl skakning, vilket framgår av alla försök att imitera denna teknik som redan finns eller fortfarande är under utveckling för Android-enheter. LG verkar också intresserad av ett nytt upplåsningsläge med Fram kameraäven om det i detta fall verkar som att uppmärksamheten riktas mot igenkänning av irissom skulle kunna integreras i nästa LG G7.

Vissa rykten har fört fram ett patent av det koreanska företaget, där en ny typ av visas sensor som skulle fungera som både en främre kamera och en irisskanner. Tack vare denna komponent allt i ettskulle smarttelefonen kunna både ta selfies och läsa irisen i användarens öga, och erbjuda en säker upplåsningsmetod och effektiv i alla ljusförhållanden.

Den nya G7 kan därför bli den första LG-enheten som stöder denna teknik, som redan har setts på några Samsung-märkta smartphones tidigare.

Investeringar och forskning om olika metoder för skydd Och autentisering fortsätter och blir mer och mer avgörande på senare tid, och vi kommer om några månader att ta reda på vilka tekniker som kommer att anses vara mest användbara och redo att användas.

Relaterade artiklar

Back to top button