LG G7 ska vara en riktig topp i sortimentet, kosta dyrt och komma ut på marknaden i maj

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G7 ska vara en riktig topp i sortimentet, kosta dyrt och komma ut på marknaden i maj

Efter det inte precis varma välkomnandet av G6, på grund av en hårdvara som inte är från den absoluta toppen – resultatet av den tillfälliga exklusiviteten som Samsung tvingade fram på Snapdragon 835 – har LG med rätta tillkännagett en förändring av strategin för 2018 och övergett man markering på rivaler genom tiderna och beslutar att lansera nya smartphones först när det verkligen är det rätt ögonblick. Faktum är att G7 – om det verkligen kommer att heta så – har övergett MWC 2018 och har ännu inte lanserat signaler om förestående tillkännagivanden. DE ryktedock slutar de inte alls.

Efter de senaste ryktena, som främst fokuserade på den eventuella närvaron av en hack i iPhone X-stil återvänder vi för att prata om den period som LG kommer att välja för att lansera den nya exponenten för G-serien. riktig topp i sortimentettack vare Snapdragon 845, 6 GB RAM, 64/128 GB internminne, dubbel kamera bak, kantlös display och det oundvikliga artificiell intelligens.

Och det borde bara vara tillgängligt från och med månaden Majtill ett pris som också är i toppklass.

I själva verket talar vi om 850/950 $, beroende på de varianter som LG kommer att besluta sig för att lansera (det kan faktiskt finnas en Plus-version), som lätt skulle kunna konverteras till € 899/999 för den italienska marknaden, i linje med priserna på Galaxy S9 och S9 +. Denna fördröjning jämfört med tidigare kan övertyga LG om att göra det glida även framtiden V40inte längre planerad till september som vanligt, men för november. Om denna nya strategi lönar sig kommer vi att veta först under de kommande månaderna.

Relaterade artiklar

Back to top button