LG G7 med Snapdragon 845, 6 GB RAM, 4 kameror, OLED-skärm, vattentät, irisskanner och …

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G7 med Snapdragon 845, 6 GB RAM, 4 kameror, OLED-skärm, vattentät, irisskanner och …

ETNewskänd vanligtvis tillförlitlig koreansk källa, skramlar bort en hel del LG G7-specifikationer som målar en smartphone säkert i toppen, förutsatt att de är sanna.

Som vi skrev i rubriken: Snapdragon 845, 6 GB RAMskärm OLED (i kölvattnet av LG V30), och även totalt 4 kamerorvarav två bak och två fram, även om det inte är klart om den andra på framsidan endast är för irisskanner (ja, det skulle finnas det också). Inte bara det, utan smartphonen skulle också vara vattentät, med certifiering IP68med trådlös laddning och även av FM-radio.

Allt detta borde, som redan antagits, komma efter tävlingen. Den officiella presentationen borde i själva verket vara mot halva marsmedan marknadsföringen i Korea förväntas börja på 20 april, så vi skulle knappast se det i vårt land förrän i maj/juni. Som nämnts ovan är en försenad lansering vettig till och med bara för att ta tag i Snapdragon 845, och inte lämnas “ett år bakom” när det gäller processor ännu en gång.

Kort sagt, rapporten i fråga är vettig och överensstämmer väl eller dåligt med vad som har läckt ut tidigare. Detta gör det inte nödvändigtvis sant, men åtminstone troligt. Men med tanke på att väntan fortfarande verkar lite lång, kommer det att finnas tid att kontrollera det och jämföra det med terminer läckamen lokalerna är lovande.

Relaterade artiklar

Back to top button