LG G7 kommer att bli den första smartphonen med en dedikerad Google Assistant-knapp

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G7 kommer att bli den första smartphonen med en dedikerad Google Assistant-knapp

LG gillar Samsung, mer eller mindre. Efter nyckeln Bixby på Galaxy-smarttelefoner, en ny knapp dedikerad till att ringa upp en röstassistent som, i avsaknad av en hemlösning, kommer att vara Google Assistant. Att rapportera det är CNET, med hänvisning till en källa som skulle ha sett smartphonen.

Knappen i fråga kommer att vara på vänster sida av smarttelefonen, medan strömknappen kommer att finnas på höger sida, precis som i Samsung smartphones. Det kommer också att finnas gudar röstkommandon exklusivt för LG, lite som redan sett på V30S, och som redan diskuterats i denna tidigare artikel. Förmodligen är detta ett avtal med Google, som syftar till att ge din assistent mer framträdande plats.

Tyvärr finns det en annan aspekt gemensam med implementeringen som redan setts på Samsung: inte ens LG G7-knappen kan mappas om. Detta förtar inte någons ankomst jobba runtsom redan sett på Galaxy S9, men LG och Google kommer definitivt inte att tillåta dig att ersätta Assistant med den app du väljer.

Och dessutom förvånar saken oss inte alls. Bättre på det här sättet eller föredrar du Pixel 2-stilen “klämbara sidor”?

Relaterade artiklar

Back to top button