LG G7: här är en sammanfattning av funktioner som kommer snart!

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G7: här är en sammanfattning av funktioner som kommer snart!

Den 2 maj kommer LG äntligen att avslöja sin nästa topp i sortimentet LG G7 ThinQ. Vi har sett hacket mer än en gång, men vi har fokuserat lite på vad som kommer att finnas där”insidan av“av smartphone. Denna” verifierade “källa till AndroidHeadlines men han vill också avslöja denna saknade del.

Låt oss börja med det vi redan vet: skåran kommer att finnas där. Det verkar dock som att LG är medvetet om att inte alla gillar den här funktionen, så det kommer att tillåta de som vill ha det “Göm detFör att göra detta kommer uppenbarligen den övre delen att bli “svart”, så att displayen blir helt rektangulär.

Suffixet “ThinQ” placerades inte där av en slump: i “hjärtat” av G7 kommer det att finnasartificiell intelligens av LG, heter precis ThinQ. Detta kommer att gå “bortom kontextuell förutsägelse” allt eftersom integrerad inuti andra delar av G7, som kameran.

På tal om kamera kommer LG kalla det “AI-kamera“, som smarttelefonen tillåter förbättra och analysera foton taget: AI Cam kommer att erbjuda “avancerade filter”, automatiskt justera exponeringen och kommer att föreslå när man ska byta till vidvinkelobjektivet.

Detta kommer att baseras på en avancerat erkännande av inramade motiv (människor, djur, landskap och så vidare), även utnyttja kapaciteten hos Google Lens.

Det är inte allt, eftersom kameran kommer att vara utrustad med “superpixel“, en term som LG kommer att använda för att främja G7 ThinQ:s förmåga att ta bra bilder under förhållanden dåligt ljus genom “Ljusläge“. Detta (återigen dra nytta av AI) kommer automatiskt att förstå när scenen är mörk för “slå samman” flera pixlar tillsammans för att bilda en superpixel. Enligt LG kommer detta att tillåta LG G7 ThinQ att ta bättre bilder än G6, V30 och V30+. Inte bara det, utan de bilder du tar kommer att bli fyra gånger ljusare än de som tagits av G6 och V30.

Vi pratade om “kamera”, men i verkligheten kommer sensorerna på baksidan att vara det tvåbåda från 16 MP. Som redan sett kommer en av de två att vara “standard” (med öppning f / 1,6), medan den andra kommer att ha en form vid vinkel med ett synfält av 107°. Telefonen kommer att vara kompatibel med standarden HDR10så det kommer inte bara att kunna spela in element i 10-bitars HDR, utan även spela upp dem.

På mjukvarudelen kommer kameran att ha några tillägg: de kan användas klistermärke 2D och 3D kommer det att finnas den nya versionen av Grafi 2.0 och även “Livefoto“för att kunna ta några ytterligare bilder före och efter” huvudfotot. Både på den bakre och främre kameran hittar vi Porträttlägeför att tillämpa en effekt fläck till bilder före och efter de togs.

LG G7 ThinQs skärm kommer att vara super ljus: LG har verkligen inkluderat många fler vita pixlar inuti displayen, vilket gör att skärmen kan vara dubbelt så ljus som G6 och betydligt ljusare “färgrik“. Allt detta kommer inte att resultera i konsumtion mer, tack vare användningen av M+-teknik som finns i LG:s nya TV-apparater.

LG G7 ThinQ kommer att utrustas med något som kallas “Boombox högtalare“På det tekniska planet kommer smartphonen att kunna skapa ett slags resonanskammare vilket gör att du kan förbättra ljudet avsevärt.

Inte nog med det, utan även högtalaren själv större än vad man ser på LG G6. Bara så att du vet: LG G7 är gjord för att lyssna på bas.

På tal om ljudinspelning så kommer G7 att vara utrustad med Röstig igenkänning fjärran fält. Detta gör att smartphonen kan höra oss från större avstånd än normalt och kunna använda röstassistenter (enligt företaget 17 fot, eller 5,18 m).

Trots användning av ThinQ kommer G7 att vara utrustad med Google Assistant. Detta beror på att LG har ingått ett avtal med Google om att inkludera “exklusiva åtgärder av LG för specifika enheter, “som enligt källan är 32 totalt. Exempel är att utföra en “visuell sökning” och en “vidvinkelselfie”.

Detta är en enorm sammanfattning av information om LG G7. Vi kan inte vänta tills den 2 maj kommer för att veta om all denna information verkligen kommer att visa sig vara sann. Vad tror du?

Relaterade artiklar

Back to top button