LG G7 för 300 € och andra otroliga erbjudanden för TIM-kunder i minst ett år: för bra för att vara sant? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G7 för 300 € och andra otroliga erbjudanden för TIM-kunder i minst ett år: för bra för att vara sant? (Foto)

De senaste smarttelefonerna i toppklass är alltid eftertraktade av användare, som ofta måste hantera oöverkomliga listpriser. En indiskretion som rapporterats av kollegor av HD blogg om en ny TIM-kampanj kan dock löna sig mycket mer överkomligt flera mycket eftertraktade smartphones, på alla de helt nya LG G7 ThinQ, som finns att köpa endast 300 €. Kommer det verkligen att bli så här, eller är det bara en senvårhägring?

I frånvaro av bekräftelser regisserad av operatören inbjuder vi dig att ta det med en nypa salt hur mycket som cirkulerar under dessa timmar, men det verkar som börjar från 28 maj 2018kommer TIM att erbjuda – till sina egna kunder i minst ett år med aktivt erbjudande och med debitering på kreditkort – köpet i omgångar av smartphones av högsta nivå vid mycket fördelaktiga förhållanden, som du kan se på bilden som vi visar dig i galleriet.

LG G7 ThinQ kan som nämnts bli din genom att motsvara TIM 10 € per månad för 30 förnyelserutan förskott eller slutbetalning, alltså för 300 € totalt.

Detsamma gäller Huawei Mate 10 Pro, topp i sortimentet i slutet av 2017 men fortfarande väldigt aktuell, men inte ens Galaxy S9, S9+, Huawei P20 och P20 Pro ska underskattas. 450 € (15 € för 30 förnyelser). Inte illa också två av de mest populära mellanklasserna, såsom P20 Lite a 150 € (5 € för 30 förnyelser) och Galaxy A8 a 249 € (5 € för 30 förnyelser plus ett förskott på € 99).

Eftersom dessa är så fördelaktiga och attraktiva kampanjer, upprepar vi än en gång att tillförlitlighet är för närvarande är inte verifierad ännu, det kan därför bli en försenad aprilskämt. Det får i alla fall räcka med att vänta tills imorgon för att få reda på det om TIM kommer att bekräfta eller dementera denna informationen.

Relaterade artiklar

Back to top button