LG G7: den fysiska knappen för Assistant får inte användas endast för Assistant

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G7: den fysiska knappen för Assistant får inte användas endast för Assistant

En av de mest intressanta nyheterna i den nya LG G7 ThinQ är närvaron av fysisk nyckel tillägnad Google Assistant, vilket gör att du snabbt kan starta röstassistenten med ett enkelt tryck. Tyvärr är detta den enda funktion som är associerad med nyckeln, som inte kan mappas om för att utföra andra operationer. Eller åtminstone inte för tillfället.

Det koreanska företaget verkar faktiskt ha öppnat ett fönster för användare som är intresserade av ommappning knapp. Denna möjlighet är under övervägande och kan komma med några framtida uppdateringar, vilket ger G7-ägare möjlighet att välja vilken app som ska börja med den fysiska knappen istället för Assistant.

Det skulle till exempel vara mycket bekvämt att använda den här knappen för att starta kameraför att skjuta eller för att öppna app används ofta, såsom kartor, kalender eller mer.

För nu är det dock bara hypoteser för framtiden och det finns inga ännu Bekräftelse. Vi får se vad LG kommer att bestämma sig under de kommande månaderna, men mycket kommer också att bero på användarnas intresse för den här funktionen.

Relaterade artiklar

Back to top button