LG G7 är inte där än, men dess skal är redan till försäljning (och bekräfta hacket) (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G7 är inte där än, men dess skal är redan till försäljning (och bekräfta hacket) (foto)

Även om det efterlängtade LG G7 har ännu inte setts runt, åtminstone inte i officiell form, tillbehörstillverkare från tredje part börjar redan arbeta för att tillhandahålla allt som behövs för den nya LG-märkta toppserien. Bland detta finns också Olixarsom tack vare de nya skyddsfodral som just lanserats på marknaden kan ge oss några fler ledtrådar omutseende av G7.

Från vad vi kan skymta i bilderna du hittar i galleriet, denestetik av den nya modellen av det koreanska företaget är verkligen mycket lik den som beundrades i de tidigare koncepten. I synnerhet hack på den övre delen av displayen och den tunna nedre kanten, medan vi på baksidan hittar den dubbel kamera placerad vertikalt, med blixt och laser autofokus bredvid, och fingeravtrycksläsaren omedelbart under.

Kort sagt, det handlar om femtioelfte bekräftelser på vad vi har väntat oss länge, vilket förmodligen inte kommer att tilltala dem som inte smälter modet i hacket.

Vi påminner dig om att även om den kommer från en pålitlig tillverkare, är denna information inte officiellt bekräftad och bör tas med varning. Om du vill gå vidare med det slarviga köpet eller om du helt enkelt behöver mer informationdu kan ta en titt på de nya omslagen till Olixar på den här adressen.

Relaterade artiklar

Back to top button