LG G6 visar varje sida av den insvept i nya skal, och GeekBench bekräftar ännu en gång Snapdragon 821 (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G6 visar varje sida av den insvept i nya skal, och GeekBench bekräftar ännu en gång Snapdragon 821 (bild)

Designen på LG G6 börjar nu bli ganska tydlig, även mot alla rimliga tvivel. Av denna anledning, även om vi vanligtvis inte litar på de “läckta skalen”, tror vi att renderingarna som du hittar i slutet av artikeln, som visar en smartphone identisk med den som hittills läckt i andra former, är ganska tillförlitliga.

Så här är bakstycket i borstad metall, den blanka profilen, Type-C-porten och högtalaren i botten, och ljuduttaget i den övre, medan volymreglaget är på sidan, och strömknappen kommer förmodligen vara en del av fingeravtrycksläsaren på baksidan. Kort sagt, det finns inga stora nyheter, men renderingarna har en bra definition och gör smartphonen rättvisa.

Det rapporterar vi dock om GeekBench modellen dök upp LG H871som enligt numret kopplat till den därför skulle kunna vara en variant av LG G6 (tänk på att LG G5 var H850).

Som sett tidigare är SoC ombord Snapdragon 821 (inte 820, som rapporterats av GSMArena: 820 och 821 har samma identifikationskod) med 4 GB RAMmen möjligheten till en version med 6 GB är inte utesluten, vilket säkerligen skulle få dess tekniska specifikationer att kännas mindre “gamla”.

Filade då den tekniska sektorn, åtminstone för nu, låter vi dig titta på bilderna i fråga, som också visar en viss motståndskraft mot damm (och vatten) hos LG G6.

Relaterade artiklar

Back to top button