LG G6 visar upp sin gnistrande B-sida och dess riktiga namn också

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G6 visar upp sin gnistrande B-sida och dess riktiga namn också

Efter att ha sett framsidan av LG G6 ganska tydligt, både i renderingar och i bilder av en prototyp, är det nu dags att titta närmare på b-sidan av nästa topp i LG-sortimentet, som visar sig ganska väl i bilden du hittar i slutet av objektet.

Baserat på vad som rapporteras av Business Insiderden porträtterade är en prototyp “nästan slutgiltigt“av LG G6, så det borde inte vara för många skillnader med modellen som kommer att tillkännages i Barcelona den 26 februari.

Bilden avslöjar inte tidigare okända detaljer, utan bekräftar snarare vad som redan är känt: dubbel kamera, fingeravtrycksläsare, och glänsande och gnistrande rygg; “kolsvart“vi skulle kunna säga, men det kanske skulle vara lite överdrivet. Men observera” G6 “logotypen, om du fortfarande har tvivel om förnamnmedan toppen ser lite böjd ut på kanterna, även om vi inte får samma känsla när vi tittar ner, så det är mer troligt en optisk illusion.

Ta en noggrann titt på bilden nedan också och berätta vad du tycker i kommentarerna. Om du inte har gjort det än, kom också ihåg att rösta på din favorit LG G6 och Galaxy S8 i vår senaste omröstning.

Relaterade artiklar

Back to top button