LG G6 lovar att bli mindre konstgjord och smartare. Vem vet om det räcker att prata italienska!

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G6 lovar att bli mindre konstgjord och smartare. Vem vet om det räcker att prata italienska!

När du pratar om röstassistenter (och i år kommer vi att prata mycket om det) en fråga förstås alltid, och tyvärr är svaret ofta fel: “kommer han att prata italienska?“Google Assistant har lärt oss att inte ha några illusioner, och framtidens Samsung Bixby kan lämna oss på fötter också. LG kommer också att vara med i spelet, men eftersom det verkar allt mer troligt att vi på LG G6 kommer att hitta samma Google Assistant som vi redan har känt till Pixel är det bra att inte ha för många illusioner.

Dessutom bekräftar den senaste teasern som publicerats av det koreanska företaget ytterligare att vissa artificiell intelligens den kommer att vara ombord på sin topp i sortimentet, men den berättar inte exakt vilken. Det är osannolikt att LG lyckats hålla utvecklingen av sin röstassistent helt dold, vilket vi hittills inte har haft några ledtrådar om, men möjligheten till en överraskning kan ändå inte helt avfärdas.

Vid det här laget kommer du redan att veta det, men vi påminner dig ändå: mötet för lanseringen av LG G6 är satt till den 26 februari klockan 12, och nu närmar det sig med stormsteg.

Relaterade artiklar

Back to top button