LG G6 kommer att montera Snapdragon 821, och allt är felet på Galaxy S8 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G6 kommer att montera Snapdragon 821, och allt är felet på Galaxy S8 (foto)

Vi hade redan fått en indikation på överenskommelsen mellan Samsung Och Qualcomm för exklusiv leverans av den första satsen av Snapdragon 835men nu kommer ytterligare bekräftelse på det LG G6 får nöja sig med en Snapdragon 821.

För att bekräfta detta är ett skott från sist CES i Las Vegasdär en bild från en privat presentation förevigas: fra funktioner såsom motstånd mot vatten och damm, och det skärm från 5,7″ Full Vision (18:9 med upplösning 1 440 x 2 880 pixlar), visas den använda SoC, det vill säga en Qualcomm MSM8996AC.

Koden identifierar exakt Snapdragon 821Quad-core SoC med en maximal frekvens (rekommenderas) på 2,35 GHz. För att använda Snapdragon 835 måste LG fördröja lanseringen fram till maj / juni, och med tanke på misslyckandet G5att komma sent till årets flaggskeppsfest hade inte varit ett rekommenderat drag. Tror du att G6 kommer att vara tillräckligt konkurrenskraftig?

Relaterade artiklar

Back to top button