LG G6 kommer att integrera en kylfläns för att undvika att hamna i Note 7

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G6 kommer att integrera en kylfläns för att undvika att hamna i Note 7

I fall att läcka för att avslöja detaljerna om G6, tänker han på det LG sig för att slutföra pusslet: det koreanska företaget har just avslöjat att, för att förhindra batteriet överhettas och exploderarkommer dess nästa topp i sortimentet att integrera en speciell passiv kylfläns.

Inga fans då (och vi missade det! – Ed), men ett system som redan setts i datorer som gör att 6 till 10 % av överskottsvärmen kan avledas. Dessutom har de komponenter i logikkortet som avger mest värme placerats tillräckligt långt från varandra för att förhindra överhettning.

LG:s uppmärksamhet är särskilt fokuserad på batteriet, förmodligen för att vinna sympati hos alla de användare som var besvikna över affären som involverade Samsung Galaxy Note 7. Testerna som den utsattes för inkluderar exponering för en temperatur som är högre än 15 % jämfört med vad som krävs av Amerikanska och europeiska bestämmelser och dess perforering:

Vi utför tester för batterivärmeexponering till en temperatur som är 15 procent högre än den temperatur som ställs in av de internationella standarderna i USA och Europa.

Batteriet genomgår också olika tester som att genomborra det med en vass spik eller tappa ett tungt föremål på det från en hög plats.

Relaterade artiklar

Back to top button