LG G6 kommer att få en ny 5,7″ 18:9 QHD + skärm

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G6 kommer att få en ny 5,7″ 18:9 QHD + skärm

Precis i dessa timmar LG Displayett företag i LG-gruppen som sysslar med produktion av LCD-paneler (och inte bara), har meddelat ankomsten av en ny skärmmodell tillägnad smartphones med QHD + upplösningeller lika med 1 440 x 2 880 pixlar. För att vara tydlig är den klassiska QHD-upplösningen lika med 1 440 x 2 560, det säger sig självt att bildförhållandet av den här nya skärmen kommer inte att vara 16:9 men 18:9.

Detta bildförhållande kommer att göra användningen av multimediainnehåll roligare och förenkla användningen av flerfönstrat av Android 7 Nougat. Skärmen i fråga, förutom att ståta med QHD +-upplösning, är 5,7″ bred och har en skärmtäthet på 564 ppi.

Displayen kommer också att åtföljas av egen in-TOUCH-teknik vilket gör den extra känslig för beröring; det är också en skärm särskilt lätt och tunn (endast 1 millimeter) vilket inte kräver den övre glaskåpan. Skärmens kompakthet gör att du kan minska de övre och nedre ramarna av 20 % och de sida av 10 %.

Från vad som rapporteras av LG Display bör förbrukningen också vara lägre (upp till 30 % mindre).

För i titeln sa vi att displayen i fråga kommer att vara på LG G6? Å ena sidan är det en enkel “2 + 2“, med tanke på att LG förbereder sig för att avslöja sin nya topp i sortimentet vid MWC i Barcelona. Koreanska källor talar då om LG G6 i relation till denna nya skärm.

Relaterade artiklar

Back to top button