LG G5 visar sig i en dummy-låda: bekräftat vad som har läckt ut hittills? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G5 visar sig i en dummy-låda: bekräftat vad som har läckt ut hittills? (Foto)

När designen av en smartphone når en viss mognad börjar ingenjörerna testa de olika prototyperna och tar dem med sig i vardagen; men hur döljer man dem för nyfikna ögon? Genom dummy boxdet är de fall som döljer enhetens funktioner. LG G5 han kan ha visat sig själv i en av dessa: om man jämför de nyss tagna fotona med vad som har läckt ut tidigare, verkar det råda lite tvivel om deras äkthet.

Innan du bläddrar i Galleri i slutet av artikeln råder vi dig faktiskt att titta på dessa skisser och denna återgivning: du kommer att upptäcka att de få “nakna” delarna av LG G5 överensstämmer perfekt med de tidigare designerna.

Knapparna för volymkontroll passerar sedan från baksidan till vänster sida, medan vi till höger hittar höljet för SIM-kortet och microSD-kortet. I den nedre delen finns mikrofonen, USB-C-porten och monohögtalaren, medan på baksidan dubbel kamera passar perfekt till skisserna och till renderingen.

LÄS ÄVEN: LG G5 med USB typ-C, hjärtläsare, ingen applåda, dubbel kamera och så vidare och så vidare!

Den enda designdetaljen som återstår att bekräfta är hur batterimen åtminstone en överraskning för nästa februari 21 är bra att reservera den, eller hur?

Relaterade artiklar

Back to top button