LG G5 vill så gärna ha det avtagbara batteriet att det delas i två delar för att få det! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G5 vill så gärna ha det avtagbara batteriet att det delas i två delar för att få det! (Foto)

Hypotesen att LG G5 det kan ha någon form av “modularitet” hade redan dykt upp på scenen, men baserat på ny information från pålitliga källor för CNET verkar det som att LGs topp i sortimentet kan vara ännu mer original än väntat.

Undersidan av smartphone skulle verkligen vara avtagbareller bättre separerbar från resten av själva telefonen, vilket gör att du kan ta bort batteriet utan att ge upp ett unibody metallkonstruktion (mer eller mindre) av kroppen. För att koppla bort den här delen och förhindra att den lossnar av misstag finns det två knappar precis ovanför leden, en på varje sida.

LÄS ÄVEN: LG-evenemang den 21 februari

Det bör också noteras att, baserat på renderingarna baserade på den information som rapporterats, skulle LG överge knappar på baksidandock där en fingeravtrycksläsare fortfarande skulle få plats, och ovanför kameran med laser autofokus, dubbel LED och vem vet vad mer.

Vad kommer att vara sant i allt detta? Tvivelna är verkligen berättigade, eftersom utöver designens originalitet uppstår många frågor angående soliditeten hos en sådan struktur, vilket väcker många förvirringar. Faktum är att vi för närvarande är ganska skeptiska, men LG är i grunden ett företag som ofta strävar efter att förvåna med originallösningar även där det inte nödvändigtvis är objektivt giltigt. Vi får se om så också är fallet.

Relaterade artiklar

Back to top button