LG G5 verkar ha en bra start i Sydkorea, med tre gånger så stor försäljning jämfört med G4

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G5 verkar ha en bra start i Sydkorea, med tre gånger så stor försäljning jämfört med G4

Även om vi i Italien fortfarande måste vänta ett par veckor, LG G5 har funnits tillgänglig sedan igår i Sydkorea, och smarttelefonen har genast registrerat stort intresse. Enligt Korea Heralds uppskattningar har LG G5 såld 15 000 enheter under sin första levnadsdag, jämfört med de 5 000 som LG G4 samlade på den tiden. Dessutom hade KT Corp., den näst största operatören i landet, tekniska problem igår, vilket försenade köpet av några tusen kunder, så uppskattningarna kan också vara försiktiga.

Uppskattningarna av den totala försäljningen av smarttelefonen är därför mycket bra, så mycket att de globalt sett siktar på över 10 miljoner enheter. Efter detta faktum och den starka initiala efterfrågan skulle LG ha fört produktionen till de högsta nivåerna, för att inte bli upptäckt. Vi väntar självklart på ytterligare bekräftelser på dessa första uppskattningar under de närmaste dagarna, när smarttelefonen kommer att lanseras internationellt.

LÄS ÄVEN: LG G5 är hållbar men mer plastig än förväntat

Vi påminner dig om att i Italien är LG G5 för närvarande bokningsbar, med tillgänglighet från mitten av april och form LG CAM Plus som en gåva till slutet av månaden, som vi redan har förklarat för dig tidigare.

Relaterade artiklar

Back to top button