LG G5 med USB typ-C, hjärtläsare, ingen applåda, dubbel kamera och så vidare och så vidare!

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G5 med USB typ-C, hjärtläsare, ingen applåda, dubbel kamera och så vidare och så vidare!

En tråd på reddit har pågått i några timmar och börjar snabbt tändas, eftersom författaren påstår sig ha en LG G5 prototyp, innesluten i en icke-borttagbar dummybox, bara för att förhindra nyhetsläckor. Den enda bild vi har är den du hittar i slutet av artikeln, men om bilderna inte kan tala så gör den anonyme uppgiftslämnaren det.

Så låt oss prata lite om detaljerna. Vi borde ha en skärm 5,3 tum QHD, med SoC Qualcomm Snapdragon 820, internminne utbyggbar med microSD, 3 GB Bagge, dubbel bakre kameraen 16 megapixel och den andra 8, med laser autofokus, och 8 megapixel frontkamera.

LÄS ÄVEN: Här är den nya LG G Pad II 8.3 med LTE, penna och full storlek USB (bild)

Smartphonen har ett skal i metallden högtalare på undersidan, en fingeravtrycksläsare inbäddad i bakåtknappen och även en pulsmätaresom den som finns på toppen av Samsung-sortimentet.

Dörren skulle inte heller saknas infraröd ovan, och uppenbarligen är USB-porten en Typ-C.

Det verkar verkligen vara lite för mycket grejer, bara för att vara rakt på sak, desto mer när man tänker på att enligt vad källan sa så skulle LG:s gränssnitt vara utan applåda, som många orientaliska firmwares. Möjligheten kvarstår att det är en prototyp med icke-definitiv mjukvara och kanske designad för en icke-internationell publik, men innan vi tror på en sådan rapport vill vi ha några mer konkreta bevis än bilden nedan. Vi kommer dock att hålla ett öga på tråden för att se om det finns några viktiga nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button