LG G5 kommer att kosta precis vad du förväntar dig

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G5 kommer att kosta precis vad du förväntar dig

En väsentlig detalj saknas för att definiera och ge en första, partiell, bedömning av den nya toppmodellen LG G5 som presenterades igår av LG: introduktionspris.

Bekräftelse av introduktionspriset för LG G5 kommer från Frankrikeoch med tanke på dess närhet kan vi säkert anta att Italienskt pris den kommer inte att skilja sig mycket från den som föreslagits just på fransk mark.

LÄS ÄVEN: LG G5, vår förhandstitt | LG G5, kompletta tekniska funktioner

LG G5 kommer att kosta vid lanseringen 699 €. Det säger sig självt att det var ganska självklart att förvänta sig ett liknande pris, för övrigt exakt samma lanseringspris som LG G4. Även från Frankrike får vi information om ytterligare moduler: det fotografiska borde kosta runt 100 €och du kan förvänta dig exakt samma pris för DAC-modulen också.

Även mot halva mars det kan komma ett erbjudande angående förbeställningar: detta erbjudande, som varar t.o.m 15 aprilgör att du kan ha som present tillsammans med G5 också LG Cam Plusdet vill säga den fotografiska modulen som ska sättas in i lämplig plats.

Ett utmärkt erbjudande, även om det, med tanke på prisfallet som LG-enheter drabbas av inom loppet av några veckor, skulle kunna utnyttjas av ett litet antal kunder. Vad tycker du om priset som LG föreslår för sin nya topp i sortimentet?

Relaterade artiklar

Back to top button