LG G5 kanske redan i februari, med fingeravtrycksläsare och iris, för bara en av de två skulle vara liten

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G5 kanske redan i februari, med fingeravtrycksläsare och iris, för bara en av de två skulle vara liten

Det verkar nu nästan etablerat (säg aldrig aldrig! – Reds. anm.) att Galaxy S7 kommer tidigare än vanligt under 2016, just mot februari. Han kunde därför LG lämnar för mycket utrymme för sin huvudsakliga rival? Om vi ​​ska tro de senaste ryktena från Korea om LG G5svaret är nej, men så mycket som det är vettigt, gör det inte nödvändigtvis sant.

LG planerar faktiskt att presentera sin nästa topp i sortimentet början av februarioch sedan lansera den på marknaden strax efter, och därmed förutse Samsung.

LÄS ÄVEN: Uppgradera din LG G2 till Marshmallow, med CyanogenMod 13 nattlappar!

Inte bara det dock: LG G5 skulle också vara utrustad med fingeravtrycksläsare (nu nästan obligatoriskt) och av irisskanner (onyttig i alla avseenden, ännu mer om det redan fanns den första). Tanken kan vara att fingeravtrycksläsaren sitter på baksidan och irisskannern logiskt med den främre kameran, men den senare tekniken ger egentligen ingen fördel gentemot den förra, så mycket att den får oss att tänka i en fejk eller åtminstone i ett fel.

Om specifikationerman talar om en skärm 5,5 tum QHD med Lejongap 820, 4 GB av Bagge, kamera 21 megapixel bakom och 8 megapixel framför, men uppenbarligen är dessa alla hypoteser/intuitioner som kommer att bekräftas eller inte bara om en tid.

Relaterade artiklar

Back to top button