LG G5 i förbeställning från Euronics för 699 €, och CAM Plus-modulen är en present till alla

Note: We hope you enjoy reading this article: LG G5 i förbeställning från Euronics för 699 €, och CAM Plus-modulen är en present till alla

LG G5 är i förbeställning från Euronics, som har inkluderat tre färger Titan, guld och silver på smartphonen, alla tillgängliga till priset av 699 €, i varianten med 32 GB internminne. Den siffra som Wind redan föreslagit bekräftas alltså, och som vi nu tar som officiellt pris för LG G5 i Italien.

De försändelser är planerade till mitten av april, så det finns fortfarande lite att vänta, men den goda nyheten är att genom att köpa en LG G5 (inte bara från Euronics) får du modulen i present LG CAM Plusför att ytterligare utöka de fotografiska funktionerna och batteriet i din smartphone.

LÄS ÄVEN: LG G5 och moduler, vår förhandsvisning (foton och videor)

Genom att köpa en LG G5 senast den 30 april 2016 kan du faktiskt registrera den på webbplatsen g5tiregala.it inom 15 dagar från inköpsdatumet (köpbeviset som du måste behålla för att ladda det kommer att vara giltigt) , för att få det fria formuläret.

Den fullständiga förordningen finns tillgänglig i PDF-format, och tack vare detta har vi även bekräftelsen på priset på modulen för alla som inte får den genom kampanjen i fråga: “varje pris består av en LG CAM PLUS-modul, med kamerakontroller och extra batteri för LG G5 med ett enhetsvärde på 81,00 Euro (81 / 00) inklusive moms.

Grattis dock till LG som har valt rätt väg för att förbättra modulerna för G5, bara synd att lanseringspriset för G5, efter att ha kommit lite senare, är högre än den direkta konkurrensen för tillfället och saknar speciella erbjudanden (se Galaxy S7)

Relaterade artiklar

Back to top button