LG G3 i nya renderingar i grått, silver och guld (foto)

LG det verkar inte ha lyckats hålla sin nästa topp i sortimentet mycket dold, som kommer att presenteras nästa 27-28 maj i ett multipelevenemang, spridda över 6 städer runt om i världen. Och det kommer också att finnas flera kromatiska varianter av smartphonen, som i dessa nya renderingar som vi visar dig är färgade av grått, silver och den allt mer fashionabla guldfärgen.

LÄS ÄVEN LG G3 med metallhölje och avtagbart batteri (bild)

Dagens bilder är varken partiella eller suddiga, men tills motsatsen bevisats bör de vara de officiella renderingarna av smarttelefonen, vilket gör att vi kan beundra den i all sin skönhet.

Det finns fortfarande en minsta marginal för tvivel om det faktiska medlemskapet material av bakstycket, som ser ut som borstad metall, men som också kan visa sig vara plast som är lämpligt bearbetat för att efterlikna dess utseende och, förmodligen, även effekten vid beröring.

Det finns inga nyheter på framsidan av den tekniska funktioner: 5,5″ QHD-skärm, Snapdragon 805-processor (eventuellt), 3 GB RAM och 13 megapixelkamera med OIS +.

Men förvänta dig uppdateringar om detta under de kommande två veckorna, i väntan på den officiella presentationen

Relaterade artiklar

Back to top button