LG G Flex 2 för “bara” 599 € i Tyskland: väl 300 € mindre än den tidigare modellen vid lanseringen!

Förbeställningen för LG G Flex 2 har öppnat i Tyskland, på Amazon.de, vilket inte anger ett eventuellt datum för marknadsföring, men å andra sidan inte spolar över pris: 599 €, kanske till och med lite mindre än vi hade trott, vilket blir cirka 615 € med tanke på frakt till Italien.

LÄS ÄVEN: LG G Flex 2: första hands-on (video)

Inte för att vi föreslår att du ska ta till förbeställning från utlandet, särskilt eftersom vi ännu inte vet det exakta priset för vår marknad (som vi knappast föreställer oss lägre), men vi är åtminstone glada att se att LG inte har bestämt sig för att överstiga muren på 600 € för vad som fortfarande är en unik smartphone i sitt slag, särskilt med tanke på att föregångaren lanserades till en mycket högre siffra, för att sedan sjunka kraftigt under de följande månaderna.

Vi ser fram emot det officiella pressmeddelandet för Italien, också för att det inte skulle vara första (eller sista) gången som en smartphone kostar oss mer än utomlands.

Det som är säkert är med detta G Flex 2LG verkar ha gjort saker ännu mer noggrant än i föregångaren, och kanske i år böjd skärm det kan verkligen bli en trend, nu när priset inte längre är lika skrymmande som det brukade vara. Vi hoppas det för LG (men vi tvivlar på det ändå).

Relaterade artiklar

Back to top button